LOADING PORTRET & FINE ART WERKWIJZE

JENNY VAN GOMPEL FOTOGRAFIE

PORTRET & FINE ART WERKWIJZE

Portret

Een portretreportage kan een reportage van 1 persoon zijn, van je gezin, samen met je partner of je huisdier. Vaak zien mensen er tegenop om op de foto te gaan wat helemaal niet nodig is. Belangrijk vind ik dat je geniet van de reportage, zo krijg je ook het beste resultaat. Ik zal je een beetje sturen maar je niet in de meest onnatuurlijke poses plaatsen.

Samen kijken we wat je uit wil stralen en daarbij de meest geschikte locatie is voor de reportage. Is het bijvoorbeeld een zakelijk portret of voor thuis aan de muur.

Fine Art

Een fine art portret is een sfeervol portret, een portret dat jouw verhaal vertelt of juist een fantasie. Een kunstwerk dat het verdient om aan de muur te hangen.

Een fine art portret ontstaat in een aantal fases. Eerst ontmoeten we elkaar om te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn maar ook kijk ik naar je persoonlijkheid en welke kleuren bij je passen. N.a.v. dit gesprek ga ik met mijn creativiteit aan de slag. Ik bedenk wat ik neer wil gaan zetten, hierbij rekening houdend met hetgeen je uit wil stralen.

In overleg wordt er kleding gebruikt die aanwezig is in de studio of neem je eigen kleding mee. De reportage zelf kan in de studio gemaakt worden, op locatie of bij jou thuis*.

Als de foto’s gemaakt zijn is het tijd voor de specifieke nabewerking. Deze nabewerking is essentieel voor het karakter van de foto. Per reportage selecteer ik een aantal foto’s die in aanmerking komen om te bewerken tot het eindproduct. Deze kan je online bekijken en de gewenste foto kiezen. Bij het pakket is 1 eindfoto inbegrepen. Meerder zijn apart te bestellen tegen een meerprijs van € 35,00 per foto.