LOADING HUWELIJKSFOTOGRAFIE WERKWIJZE

JENNY VAN GOMPEL FOTOGRAFIE

HUWELIJKSFOTOGRAFIE WERKWIJZE

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn site!

Beelden zeggen meer dan woorden dus als je dat nog niet hebt gedaan kijk dan dadelijk ook even naar mijn portfolio.
Graag wil ik de foto’s en mijn werkwijze kort toelichten met woorden. De stijl van Jenny van Gompel Fotografie kan je omschrijven als journalistiek, ongedwongen, puur maar ook artistiek.

De voorbereiding

We beginnen met een gezellig en ontspannen kennismakingsgesprek in de studio. Tijdens dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen, bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden en laat ik jullie wat voorbeelden zien. Om tot het beste resultaat te komen vind ik het heel belangrijk dat de klik er is van beide partijen. Als deze klik er is maak ik graag een offerte voor jullie.

Als de offerte akkoord is zal er een bevestiging volgen die ik jullie vraag voor akkoord retour te sturen. Hierin staan o.a. de details m.b.t. het aanleveren van de foto’s en de betaling. Zodra de bevestiging akkoord is ligt jullie datum definitief vast. Zie ook de algemene voorwaarden.

De dag

De tijd dat ik bij jullie aanwezig ben zal ik de mooie en onverwachte momenten opzoeken en vastleggen. Ik beweeg me zo onopvallend mogelijk tussen de gasten en vraag geen poseerposes van jullie gasten maar leg ze vast terwijl ze genieten van elkaar en de mooie gebeurtenis. Wel maak ik graag een praatje met ze zodat ze mij ook een beetje leren kennen en zich op hun gemak voelen. Zo zie je alleen echte emoties op de foto’s terug.

Tijdens de fotoreportage zal ik jullie af en toe vragen iets te doen. Schrik niet, ik vraag jullie niet om onmogelijke poses aan te nemen of geforceerd te lachen, maar stuur jullie gewoon een beetje aan. Belangrijk vind ik dat jullie tijdens de reportage lekker genieten van elkaar, het moment en de omgeving. Daarnaast bezit ik een dosis humor die me helpt jullie op je gemak te stellen en af en toe even lekker te lachen.

Uiteraard heb ik altijd voldoende (en reserve) professioneel apparatuur bij me.